Melling neemt Performance Springs UK Ltd over

2021-11-04 09:02:03 By : Mr. Allen Jiang

Performance Springs, gevestigd in Blackpool, Engeland, is gespecialiseerd in veren voor de automobiel- en industriële sector.

Melling Engine Parts CEO Mark Melling heeft de overname aangekondigd van Performance Springs UK Ltd., gevestigd in Blackpool, Engeland. Performance Springs is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van veren voor de automobiel- en industriële sector. Onlangs is Performance begonnen met het leveren van de aftermarket-behoeften van Melling vanuit zijn 20.000 vierkante meter grote faciliteit.

De overname brengt twee getalenteerde teams samen die zich richten op het leveren van oplossingen aan haar klanten. "We waren zo onder de indruk van het product en het personeel dat we besloten het bedrijf te kopen", zegt Melling. "We zijn van plan om met de overname meer innovatie te brengen en de inventaris van onze Melling-klepveerlijn op te voeren."

Het nieuwe bedrijf wordt omgedoopt tot Melling Performance Springs Limited en alle management- en verkoopmedewerkers blijven bij het bedrijf. "De overname door Melling is een unieke kans", Amit Devanga, algemeen directeur van Melling Performance Springs, toe. "We creëren een wereldwijd veerbedrijf met technische prestaties als kern."

Melling Engine Parts is een familiebedrijf van de vierde generatie, gevestigd in Jackson, Michigan, en levert zowel OE-vervangings- als prestatie-aftermarket-sectoren. “Zelfs met alles wat er gebeurt, is onze toewijding aan het getalenteerde en innovatief personeel van PSL niet afgenomen. We zijn zowel gelukkig als vereerd om de naam Melling toe te voegen aan Performance Springs UK Ltd en kijken uit om volgend jaar ons-jarig jubileum in de auto-industrie met hen te vieren.”  

Wereldwijd: Italiaanse handelsagentschappen om AAPEX, SEMA bij te wonen

Wereldwijd: Dayco verenigt zijn eenvoudige webcatalogusoplossing

Wereldwijd: REE Automotive benoemt 2 nieuwe bestuursleden

Wereldwijd: bestuurslid van Veoneer wordt senior adviseur bij NHTSA

Evenementen: ASC eert Jeffrey Weaver van Walker Products bij AAPEX

Evenementen: Winnaars van importproducten en marketingprijzen 2021 aangekondigd

Productie: Motorcar Parts of America lanceert Black Series Hub Assemblies

Service en reparatie: CIMS werkt samen met fabrikant van diagnostische hulpmiddelen Autel

Financieel: CarParts.com rapporteert recordresultaten derde kwartaal 2021

Hoge kwaliteit olie met lage steun biedt voordelen in alle klimaten